Kecoh Semalam.!! YB Parti Pembakang "....." Ditangkap Khalwat Bersama Pegawai Kerajaan!!
Seorang wakil rakyat dari Parti Kebangkitan Bangsa (PKB), Arzeti Bilbina dituduh menjalinkan hubungan sulit dengan seorang pegawai tentera selepas ditangkap berdua-duaan di dalam bilik hotel di Malang, Jakarta baru-baru ini.

Arzeti, 39, bekas model dan kini dilantik menganggotai suruhanjaya di Dewan Perwakilan Rakyat (DPR) mengenai hal ehwal agama, sosial dan wanita.

Tentera Indonesia mengesahkan pegawai yang ditangkap bersama Arzeti adalah komander pemerintah daerah Sidoarjo, Risky Indra Wijaya.
 “Maklumat ini benar dan kes ini disiasat oleh polis tentera di Malang,” kata jurucakap tentera, Muhammad Sabrar Fadhilah .

Polis tentera dilapor menyerbu hotel berkenaan pagi Ahad lalu selepas terdapat maklumat ada seorang pegawai yang sudah berkahwin berada di dalam bilik bersama seorang wanita.

Pasangan berkenaan kemudian dibawa ke ibu pejabat polis tentera untuk siasatan lanjut.

Arzati
Kecoh Semalam.!! YB Parti Pembakang "....." Ditangkap Khalwat Bersama Pegawai Kerajaan!! Kecoh Semalam.!! YB Parti Pembakang "....." Ditangkap Khalwat Bersama Pegawai Kerajaan!! Reviewed by Mark Adam on 16:13 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.